Transparent
Inloggen
Sluiten

Blokland: over keeper en spits valt te praten

18 juli 2009 09:41

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad trad Pim Blokland eenmaal op de voorgrond op de voorwaarde dat de andere investeerders met rust gelaten worden. De investeerder gaat daarin onder andere in op zijn vertrouwen in Beenhakker en Been en over de groep van Michel Perridon.

Volgens Blokland is het geld voor versterkingen nog niet per se op. "Nee hoor, over alles valt te praten. Het is niet zo dat we de club een spaarpotje hebben gegeven om lekker mee te gaan winkelen. We doen alles in goed onderling overleg. Ik begreep dat Mario het liefst ook nog een spits wil. Ook daar zeggen wij niet meteen 'nee' tegen. Maar de directie moet wel altijd eerst akkoord gaan, zij moeten heel zorgvuldig naar de financiële positie van de club kijken. Een speler kost tenslotte ook salaris."

Blokland wil wel dat er toekomstperspectief is voor versterkingen, die moeten nog een restwaarde hebben en verkoopbaar zijn.

Lees het gehele interview in het Algemeen Dagblad




Tags

blokland beenhakker michel perridon restwaarde toekomstperspectief verkoopbaar voorgrond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westen westerse wieffer yoda zorg