Transparent
Inloggen
Sluiten

Benfica te vroeg voor Bosvelt

30 juli 2001 20:16 - Feyenoord

Verslaggever: S

De oefenwedstrijd tegen Benfica, die Feyenoord donderdag zal afwerken in Guimaraes, komt te vroeg voor Paul Bosvelt. Eerder meldden wij nog dat trainer Van Marwijk hoopte wel over de middenvelder te kunnen beschikken, maar die hoop zal niet worden bewaarheid. Bosvelt zal overmorgen niet meegaan met Feyenoord naar Portugal.

Paul Bosvelt blijft in Rotterdam achter samen met de andere niet geselecteerde Feyenoorders om donderdag zijn nieuwe masker, dat wordt gemaakt om zijn gezicht te beschermen, op te halen in het Dijkzigt. Vanochtend is in het ziekenhuis een mal gemaakt van zijn gezicht, maar het masker is niet voor donderdag klaar. Wellicht zien we Bosvelt dus tegen Voorschoten, volgende week maandag, voor het eerst sinds zijn blessure weer aan het werk.

Ook linksback Van Haaren zal waarschijnlijk niet meereizen naar Portugal, ondanks een voorspoedig herstel van zijn enkel.

Meer op Feyenoord




Tags

bosvelt benfica masker portugal bewaarheid dijkzigt geselecteerde guimaraes haaren mal marwijk meegaan meereizen meldden voorschoten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer