Transparent
Inloggen
Sluiten

FEYENOORD ONTSLAAT VERBEEK

14 januari 2009 14:34

Verslaggever: B

Gertjan Verbeek is vandaag ontslagen als trainer van Feyenoord. Naar verluidt heeft de clubleiding de Deventerse oefenmeester ontslagen vanwege diens slechte relatie met de spelersgroep en de slechte resultaten en wordt op dit moment de spelersgroep ingelicht.

Het ontslag komt op een ongelukkig moment, twee dagen voor de hervatting van de competitie. De Stadionclub speelt overmorgen een uitwedstrijd tegen Verbeeks oude club SC Heerenveen. Onduidelijk is nog wie er dan op de bank zal zitten.

De 46-jarige Gertjan Verbeek kwam van SC Heerenveen en trad afgelopen zomer aan als trainer van Feyenoord. Hij volgde daarmee Bert van Marwijk op. Het korte avontuur was weinig succesvol. In de UEFA Cup werd alleen het Zweedse Kalmar tenauwernood verslagen, waarna in de tweede ronde alle vier de wedstrijden kansloos verloren gingen.

In de competitie staat Feyenoord na 17 wedstrijden twaalfde, 5 punten boven een nacompetitieplek en 22 punten onder de koploper. Slechts 5 wedstrijden werden gewonnen. De wedstrijd om de supercup werd verloren. In de beker doet Feyenoord nog wel mee, na overwinningen op TOP Oss (na verlengingen) en Hardenberg.

Meer op




Tags

verbeek gertjan heerenveen ontslaat deventerse hardenberg kalmar marwijk nacompetitieplek oefenmeester oss stadionclub supercup tenauwernood twaalfde uefa verbeeks verlengingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer