Transparent
Inloggen
Sluiten

Actie Supportersvereniging tegen combi deels geslaagd


16 oktober 2008 22:03 Supportersvereniging

Verslaggever: K

De Supportersvereniging meldt dat de actie tegen de combi voor het duel tegen Willem II deels geslaagd is. Van de 800 beschikbare kaarten zijn er 598 verkocht. Daarvan zijn er 300 teruggegeven aan de Supportersvereniging. Volgens de vereniging zijn er ook onder de overige 298 nog fans die niet van plan zijn te gaan, maar ook hun kaarten nog niet hebben ingeleverd. Daarnaast zijn er nog fans die hun kaarten alleen zullen inleveren indien de actie slaagt.

Zondag staan bij de opstapplaatsen, zowel in Rotterdam als op Lage Zwaluwe, vertegenwoordigers van de FSV. Bij hen kunt u terecht om uw vooraf ingeleverde kaart alsnog terug te vragen. U kunt dan gewoon naar de wedstrijd toe. De supporters die hun kaart hebben ingeleverd bij de FSV en toch niet naar de wedstrijd gaan krijgen hun geld terug. Mocht u toch nog uw kaart in willen leveren, dan kan dat ook. Kom dan zondag naar de opstapplaatsen.

De vereniging:
Zondag, na het vertrekken van de bussen kunnen wij pas concluderen of de actie geslaagd is.

Wij doen een dringende oproep aan alle supporters. U bent met zijn allen Feyenoord Supporters. Het naar elkaar verwijten maken heeft totaal geen zin. Het wel of niet steunen van de actie is vrijblijvend en mag geen reden zijn om elkaar in de haren te vliegen. Wij rekenen op uw volledige medewerking.

Meer op Supportersvereniging


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws