Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorverkoop Voorschoten'97 - Feyenoord

25 juni 2001 09:55

Verslaggever: RvN

De voorbereiding zit er weer aan te kopen en voor een aantal oefenwedstrijden zijn inmiddels al weer kaarten te koop. Voor het oefenduel van Feyenoord tegen Voorschoten '97 start woensdag de kaartverkoop voor leden van die club, die ook extra kaarten kunnen afnemen. Alleen voor de eigen kaarten voor de leden geldt een korting. Vanaf 11 juli gaan de overgebleven kaarten in de verkoop voor niet-leden. De prijzen voor de kaarten bedragen fl. 12.50 (staanplaatsen tot 12 jaar), fl 17.50 (staanplaatsen vanaf 12 jaar) en fl 25.00 (zitplaatsen).

Er is plaats voor ongeveer 4000 fans op het sportpark van Voorschoten '97, waarvan 85% staanplaatsen zijn. Binnen Voorschoten zijn daartoe 11 voorverkoopadressen aangewezen, terwijl in Leiden, Leiderdorp, Rijnsburg en Noordwijk ook kaarten kunnen worden gekocht.

Meer op




Tags

voorschoten voorverkoop korting leiderdorp noordwijk rijnsburg voorverkoopadressen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.149 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg