Transparent
Inloggen
Sluiten

Verkoop spelers tilt Feyenoord naar positief resultaat

12 oktober 2007 17:33 - Feyenoord

Feyenoord heeft over het boekjaar 2006/2007 een klein positief resultaat geboekt van 700.000 euro voor belastingen. De Rotterdamse club heeft de zwarte cijfers vooral te danken aan het resultaat uit verkoop van spelers, van maar liefst 7,5 miljoen.

De Stadionclub verwacht ook het lopende boekjaar met een positief resultaat af te kunnen gaan sluiten. Vooral door de verkoop van Royston Drenthe, die dan meegenomen zal worden. Bovendien is men blij met de versterking van de financiële positie, door onder andere de Talentpools. Ook de omzetontwikkeling is goed, vooral door het Port of Rotterdam Tournament.

Door de positieve resultaatontwikkeling en versterkte financiële positie, wordt Feyenoord momenteel door de KNVB in categorie II ingedeeld.

Meer op Feyenoord




Tags

boekjaar belastingen danken drenthe knvb omzetontwikkeling port resultaatontwikkeling royston stadionclub talentpools tournament

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer