Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging baalt van associatie rellen Utrecht met Feyenoord

14 maart 2007 19:09

Verslaggever: RvN

Voorzitter Van Dorp van de supportersvereniging van Feyenoord heeft op Telegraaf.nl laten weten absoluut niet blij te zijn met het feit dat Feyenoord in verband is gebracht met de rellen in Utrecht. Ongeregeldheden begonnen in een wijk in Utrecht nadat een agent een wijkbewoner had doodgeschoten. Reltoeristen zouden er vervolgens op af zijn gekomen, waaronder volgens de politie groepen aanhangers van onder andere Feyenoord, Ajax, ADO Den Haag en FC Utrecht.

Hij zegt binnen zijn vereniging niets gehoord te hebben van personen die richting Utrecht zijn getrokken. ?Ik begrijp ook niet wat dit met Feyenoord en zijn supporters te maken heeft. Er zijn drie miljoen mensen in dit land Feyenoordsupporter, waarom wordt dat bij zulke ongeregeldheden altijd naar voren gehaald? Onder de arrestanten zijn vast ook vijftig mensen die bij Shell tanken, dat wordt toch ook niet genoemd.?

Meer op




Tags

utrecht rellen supportersvereniging associatie aanhangers ado arrestanten doodgeschoten dorp feyenoordsupporter reltoeristen shell tanken telegraaf wijk wijkbewoner

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki