Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersgroeperingen: geen zitting in nieuwe commissie zolang Van den Herik aan de macht is

13 oktober 2006 19:17

Verslaggever: K

De diverse georganiseerde supportersgroepen de Feyenoord Supportersvereniging, voorzitters Feyenoord Supporters Platform, S.C.F, FIIIR en Lunatic News hebben gisterem overleg gehad over de situatie bij Feyenoord en de opstelling van de fans na de mededeling van Feyenoord over onder andere de nieuw in te stellen commissie waarin fans zitting kunnen nemen die Feyenoord zal moeten gaan adviseren over de organisatiestructuur.

Via een persbulletin laten de groeperingen weten dat ze unaniem zijn in hun mening over de eerste stappen die Feyenoord moet nemen.


Persbulletin

Rotterdam, 12 oktober 2006

In een officieel schrijven van 2 oktober 2006 heeft Feyenoord Rotterdam N.V. haar achterban aangeschreven. In dit schrijven is onder meer een commissie aangekondigd onder leiding van oud-voorzitter Gerard Kerkum, die verder zou moeten bestaan uit twee afgevaardigden uit het Feyenoord Legioen, een oud-speler als ook twee vertegenwoordigers van het aan Feyenoord gerelateerde bedrijfsleven. Deze commissie zou de Raad van Commissarissen en de directie van Feyenoord binnen drie maanden moeten adviseren over diverse aspecten van de toekomstige organisatiestructuurr.

Ondergetekenden van dit schrijven, vertegenwoordigers van diverse bloedgroepen binnen het Feyenoord Legioen, hebben vandaag besloten geen zitting te nemen in deze commissie zolang Jorien van den Herik en diens medecommissarissen in functie zijn binnen Feyenoord Rotterdam N.V.. Binnen het Feyenoord Legioen is het draagvlak voor c.q. vertrouwen in hen tot het nulpunt gedaald. Naar onze mening staan zij de ontwikkeling van de club in de weg.

In het belang van Feyenoord verzoeken wij langs deze weg de Raad van Commissarissen nogmaals per direct op te stappen. Na hun vertrek willen ondergetekenden deelnemen aan een commissie, die zich buigt over de toekomst van de club, teneinde Feyenoord terug te brengen daar waar de club hoort, aan de top

Namens

Meer op




Tags

zitting herik legioen macht ondergetekenden persbulletin supportersgroeperingen bedrijfsleven bloedgroepen buigt draagvlak fiiir gedaald gerard gisterem groeperingen jorien kerkum lunatic medecommissarissen nulpunt organisatiestructuur organisatiestructuurr supportersvereniging teneinde unaniem voorzitters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki