Feyenoord verliest met 1-0 van vv Katwijk, blessure Castelen

11 juli 2006 19:00

Verslaggever: BvT

Feyenoord is de voorbereiding heel matig begonnen. In Katwijk werd verrassend met 1-0 verloren. Speelde het vorig seizoen al eens 2-2 gelijk in een oefenduel tegen de amateurs van Schijndel, dit keer moest het een nederlaag schikken op sportcomplex ?De Krom?.

De wedstrijd was live te volgen via radio op internet en via de chatbox).

Feyenoord speelde in de eerste helft erg matig. Pas aan het slot creerde het een paar kansjes. Op de 1-0 ruststand was dan ook niet veel aan te merken. Van Ommeren scoorde het doelpunt van de amateurs. Het was overigens wel de enige kans van de amateurs.

In de tweede helft ging het iets beter voor Feyenoord. De Rotterdammers konden tenminste druk zetten op de helft van de amateurs. Heel veel kansen leverde dat overigens ook niet op. Aan het slot was er nog enige zorg voor een op het oog behoorlijke blessure voor Romeo Castelen. Hij moest uiteindelijk hinkend naar de kant. Biseswar kwma voor hem nog in het veld.

Al met al was het een zeer matige vertoningen voor de Rotterdammers. Ook met de eerste zware trainingen achter de rug, zou de ploeg meer moeten kunnen brengen dan dat het vanavond deed. Grote kansen creerde het nauwelijks.

De opstelling in de eerste helft: Lodewijks; Collen, Vlaar, Altheer, Drenthe; Abubakari, Hofs, Lucius; Huysegems, Van Hooijdonk, De Ceulaer.

De opstelling in de tweede helft: Ekramy, Bahia, Mtiliga, Greene, Derijck, Davids, Sammuel, De Guzman, Castelen (Biseswar), Boussabon, Kolkka