Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje zonder Kuyt, Ivoorkust zonder Kalou

15 juni 2006 22:14

Verslaggever: RvN

Marco van Basten zal zoals al de hele week zich liet aanzien vrijdag met dezelfde opstelling starten als in het eerste WK duel van het Nederlands elftal. Dat betekent dat Dirk Kuyt opnieuw op de bank zal plaatsnemen, en hij de voorkeur geeft aan Van Nistelrooy en Van Persie.

Vermoedelijke opstelling Nederland: Van der Sar; Heitinga, Ooijer, Mathijsen en Van Bronckhorst; Van Bommel, Sneijder en Cocu; Van Persie, Van Nistelrooij en Robben.

Aan de kant van Ivoorkust ntbreekt oormalig feyenoord speler Bonaventura Kalou. Hij moet waarschijnlijk plaatsmaken voor Aruna Dindane. ?Ik geef alles voor mijn land, maar krijg niets terug.? aldus Kalou.

?Misschien heeft de kritische houding in Ivoorkust te maken met het feit dat Salomon voor een ander land wilde kiezen. Ik weet het niet.?

Meer op




Tags

ivoorkust kalou kuyt oranje persie aruna basten bommel bonaventura bronckhorst cocu dindane heitinga mathijsen nederland nistelrooij nistelrooy ntbreekt ooijer oormalig plaatsmaken robben salomon sar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda