Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » Feyenoord O18

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Feyenoord neemt proefspeler op in elftal onder 18

Feyenoord heeft de afgelopen tijd Nathan Itangishaka op proef gehad. De Belg speelt momenteel bij KAA Gent. De centrale verdediger heeft een dusdanige indruk achtergelaten dat hij nu is toegevoegd aan de selectie van Feyenoord onder de 18, dat meldt Feyenoord Youth Watcher op Twitter.

Aanvullend op bovenstaand bericht deze, dit was een bericht van 07/08/2021:

'Tweede Belgische jeugdinternational op proef bij Feyenoord' (update)

Nathan Itangishaka is op proef bij Feyenoord O18. Dat meldt Feyenoord Youth Watcher op Twitter. De 16-jarige centrale verdediger is een jeugdinternational van België.

Itangishaka speelde voorheen in de jeugd van Standard Luik en KAA Gent. De verdediger heeft drie interlands voor België O15 achter z’n naam staan.

Update 18:05 | Tweede Belgische jeugdinternational op proef bij Feyenoord

Feyenoord heeft nog een Belgische jeugdinternational op proef. Dat meldt Feyenoord Youth Watcher op Twitter. Het gaat om Chris Kalulika, een 19-jarige spits die eerder bij Anderlecht speelde. De aanvaller heeft 25 jeugdinterlands voor België gespeeld. Hij scoorde vandaag twee keer voor Feyenoord O21, dat met 1-4 won op bezoek bij Den Bosch.

Chris Kalulika speelt volgens Transfermarkt per 31/08/2021 bij KV Mechelen U21.

Dit bericht is gewijzigd op 19 september 2021, 09:46:36.

 

+1/-0

Ook maar weer is verloren van het grote Ajax. Gaan bakken geld naar die jeugdopleiding, er staat een schitterend nieuw complex. Alleen waar het echt om gaat daar komt geen klote van terecht. Wat een prutsers met al die mooie praatjes voor de bühne

 

+1/-0

Dan heb je dus niet gekeken.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Lionel Messi schreef op 03 oktober 2021 om 11:42:

Dan heb je dus niet gekeken.Klopt Lionel. Mijn reactie was ook niet echt bedoeld naar O18, hoewel dat wel de aanleiding was, maar veel meer naar de jeugdopleiding in zijn algemeenheid. Daar komt veel te weinig uit. Alleen verdedigers komen wel door zoals Malacia en Lutsharel maar daar houdt het dan wel bij op. Nou heb ik begrepen dat er een frisse wind waait en dat er grote talenten rondlopen maar ook dat het nog wel twee a drie jaar duurt vooras die misschien doorstromen.

 

+1/-0

3-1 voorsprong nog half uurtje

https://www.youtube.com/watch?v=e1ZmxdXTdvUlink

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » Feyenoord O18