Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Justin Bijlow

Deze normale topic is open en bestaat uit 22 pagina's: 1 2 3 4 ... 17 18 19 20 21 22

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 21 oktober 2023 om 23:06:

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 21 oktober 2023 om 22:19:

Wat een opluchting dat Justin weer op de goal staat.
Wat een rust achterin en voetballend ook zo sterk, opbouw gaat weer een stuk sneller vanaf zijn positie.En de nul houden is belangrijk werd beetje moe van telkens een tegengoal dat kan beter.Waren onnodige tegengoals, waar Wellenreuther 9/10 keer wat aan kon doen...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 22 oktober 2023 om 01:10:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 21 oktober 2023 om 23:06:

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 21 oktober 2023 om 22:19:

Wat een opluchting dat Justin weer op de goal staat.
Wat een rust achterin en voetballend ook zo sterk, opbouw gaat weer een stuk sneller vanaf zijn positie.En de nul houden is belangrijk werd beetje moe van telkens een tegengoal dat kan beter.Waren onnodige tegengoals, waar Wellenreuther 9/10 keer wat aan kon doen...Altijd?
Ik houd mij toch altijd voor die redding in dat stadion naast het Swaffelpad.
Ik ben toch wel blij met die jongen. Een prima tweede keeper!

 

+1/-0

Bijlow rules LOL !

 

+1/-0

Keepte gisteren tegen Lazio erg goed. Had een aantal belangrijke reddingen waardoor we de wedstrijd konden blijven vasthouden.

 

+1/-0

Ontzettend goed gisteren. Wat een vertrouwen straalt hij uit en hoe belangrijk is hij in de opbouw. En dan ook nog eens een wereldredding en een bal soeverein uit de lucht plukken. Zo fijn dat hij er weer is.

 

+1/-0

De rust in de opbouw, is zijn grootste pluspunt ten opzichte van Wellenreuther. Daarmee doe ik niets af aan de overige kwaliteiten van Bijlow als keeper, daar is hij op bepaalde vlakken ook echt wel beter. Maar als je ziet hoe vol vertrouwen de verdediging bijna tot op de doellijn durft terug te zakken en de keeper te betrekken in het welhaast stoicijns rondspelen van de bal, het is echt ijskoud.

Met die kalmte en beheersing bij Bijlow, Geertruida, Hancko en Hartman wordt de aanval van de tegenstander naar voren gelokt en ontstaan er ruimtes tussen de linies waardoor Feyenoord gemakkelijker vooruit kan.

 

+1/-0

'Bijlow en Feyenoord bereiken akkoord over nieuw contract'
vandaag, 09:26 895 reacties
Bij Feyenoord is er nog meer goed nieuws te melden. De Rotterdammers hebben een akkoord bereikt met Justin Bijlow over het verlengen van zijn contract dat loopt tot medio 2025. Dit meldt 1908.nl. Beide partijen zijn het eens geworden over een verlenging van één seizoen.

Feyenoord en Bijlow hebben ruim vier maanden de tijd genomen om elkaar te vinden. De 25-jarige doelman en de stadionclub hebben deze week een akkoord weten te bereiken over een contract tot medio 2026. De Rotterdammers zien in Bijlow de beste doelman van Nederland en spreken hiermee hun vertrouwen uit richting de toekomst.

Bijlow is ijzersterk teruggekomen van een nieuwe polsblessure. Voor de doelman was het mentaal zwaar om opnieuw te revalideren, maar met sterke optredens tegen Vitesse en SS Lazio laat Bijlow zien mentaal sterk te zijn en over extra kwaliteiten te beschikken. De verlenging is ook een signaal naar buitenlandse topclubs dat Bijlow De Kuip niet voor een appel en een ei kan verlaten.

Bijlow belangrijk in de opbouw
Trainer Arne Slot ziet in Bijlow een belangrijke speler in de opbouw. Na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen SS Lazio kwam de doelman van Feyenoord ter sprake. ''Vandaag waren ze zo goed en rustig in de opbouw. Onze keeper deed daar ook zeker aan mee. Die kapte nog in de eigen zestien iemand uit. Je ziet het vertrouwen dat de verdedigers in Justin hebben, dat ze gewoon elke keer die extra pass spelen en het vertrouwen hebben om hem daarbij te gebruiken.''

''Het moet ook, omdat Lazio en Sarri echt een voorbeeld zijn voor elke trainer als het gaat om structuur en discipline in hun elftal'', vervolgt Slot op het persmoment. ''Je weet constant precies wat ze doen. Dat is ontzettend knap, dat is ook wat je als trainer nastreeft. Dat is ook wat ik nastreef. Het grote voordeel voor ons als tegenstander is ook dat je weet wat je kunt verwachten. Je kunt een elftal op de best mogelijke manier voorbereiden op wat ze te wachten staat. Dan is het nog zaak dat ze lef hebben en precisie om de aanvalsopbouw zo vorm te geven.''

 

+1/-0

Blinkt vooral uit in Popie Jopie gedrag, maar punten pakken ho maar. Bankie graag en Wellenreuther maar op doel. Dit is niks.

 

+1/-0

Je gaat een keeper niet zomaar wisselen maar de komende wedstrijden zal hij het moeten goedmaken anders is Wellenreuther een prima vervanger als Slot toch naar statistieken kijkt volgens mij kreeg die in zijn wedstrijden veel minder goals tegen. Het is verontrustend dat Feyenoord zoveel goals tegen krijgt.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 15 januari 2024, 03:45:10.

 

+2/-0

Gezocht: keeper die een bal tegen kan houden

En kom niet met Wellenreuther aanzetten, want zijn reddingspercentage is ook al bedroevend

 

+1/-0

Heeft zich prima herpakt na het geklungel tegen NEC en dat hij nog geen blessure heeft opgelopen is hoopgevend even afkloppen. ;)

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 21 januari 2024, 18:29:57.

 

+1/-0

Hoe pijnlijk het ook is voor hem als ras Feyenoorder denk ik dat de conclusie getrokken moet worden dat Feyenoord komende zomer een nieuwe eerste keeper moet gaan aantrekken. Hij heeft heel veel betekend voor de club en is vaak belangrijk geweest, maar als je ieder seizoen structureel zoveel wedstrijden moet missen door blessures is het wel duidelijk dat het lichaam van Bijlow niet geschikt is voor topsport.

 

+1/-0

Ik zag net een statistiek voorbij komen dat hij nu 100 wedstrijden in de Eredivisie heeft gespeeld. Als hij alles had gespeeld sinds zijn debuut had hij nu op 214 competitiewedstrijden gestaan. Dat zegt al meteen alles.

 

+1/-0

Je moet er niet aan denken dat er wat met wellenreuther gebeurt.

 

+1/-0

Heel triest voor Justin, hopelijk valt het mee!

 

+1/-0

Boven alles hoop ik natuurlijk dat hij spoedig weer helemaal okay is. Er is een verschil tussen heel erg balen en hoe hij er aan toe was gisteren. Ik vind het zo enorm sneu voor hem.

Dat gezegd hebbende, denk ik ook dat Feyenoord een nieuwe nummer 1 moet gaan zoeken voor volgend seizoen. Bijlow is een echte Feyenoorder en het doet pijn, maar hij zal dat toch ook wel kunnen begrijpen hoop ik. Een fitte Bijlow is absoluut een puntenpakker. Gisteren ook weer met een reflex. Maar te vaak is hij er niet bij. En we hebben met Wellenreuter ook nog gewoon 1 van de betere keepers in de eredivisie, die heeft mij echt verrast en we zijn hem ook punten dankbaar. Maar voor de stabiliteit moet er een nieuwe nummer 1 komen denk ik.

Wat een rotte situatie. Heb je zo'n goeie keeper en goeie gast, maar moet je toch nadenken over een afscheid denk ik. :\[

 

+1/-0

hoopelijk maar een paar weken...hij lijkt hiermee ook het EK te verspelen, want maart wordt een belangrijke selectie aldus Koeman, daar zaten ook wel de tranen in denk ik

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Yoda schreef op 05 februari 2024 om 09:03:

hoopelijk maar een paar weken...hij lijkt hiermee ook het EK te verspelen, want maart wordt een belangrijke selectie aldus Koeman, daar zaten ook wel de tranen in denk ik
Vraag me af (als dat nog niet is gebeurt) als ze niet eens hem echt moeten gaan onderzoeken in het ziekenhuis, en als hij wel moet doorgaan met een sport waarbij je niet eens een bal kan schieten zonder geblesseerd te raken.

Dit is niet meer ongeluk wat iemand heeft maar er is echt iets mis met zijn gestel.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:
Volgens mij wordt er op medisch gebied helemaal niets meer aan het toeval overgelaten bij Feyenoord, en is Bijlow in dat opzicht na/tijdens zijn vorige revalidatie(s) al binnenstebuiten gekeerd. Maar dat betekent niet dat je het niet nogmaals kan doen, of wellicht op zoek moet naar andere 'alternatieven' die wellicht iets bij hem kunnen vinden.

Het vreemde blijft natuurlijk dat het bij Bijlow steeds iets anders is. Het zijn niet steeds dezelfde soort blessures, of dezelfde (zwakke) plek die opspeelt. Dat maakt het diagnosticeren van een onderliggend probleem een stuk ingewikkelder, waarschijnlijk.

In het begin van zijn loopbaan, dacht ik dat het lag aan zijn ietwat roekeloze keepersstijl. En vooral zijn manier van uitkomen. Hij gooit zijn hele hebbe en houwe voor die bal, als je dan een spits tegenover je hebt die zijn poot ook niet terugtrekt loop je klappen op. Maar hij is daarin veel slimmer geworden.

Misschien is het een combinatie van mentaal en fysiek, dat de spanning die hij in zijn hoofd ervaart als een soort stress op zijn lichaam terugslaat en soms teveel wordt. Dat ga je medisch gezien niet hard maken, maar er zijn therapeuten die beweren daarbij te kunnen helpen. Wellicht moet je dat circuit in met Bijlow. Baat het niet, dan schaadt het niet.

Het is allemaal speculatie natuurlijk. En vooral ontzettend vervelend voor die gozert. Je zag dat het een ontzettend grote klap was, alwéér. Heel sneu...

 

+1/-0

Vind toch helaas dat het spel trager word als Bijlow erin staat.
Wellenreuter staat veel verder en is veel meer een extra verdediger wat goed werkt als je hoog staat.
Met Bijlow bouw je langzamer op.
IK zou toch liever Wellenreuter als eerste keeper hebben volgend jaar.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 22 pagina's: 1 2 3 4 ... 17 18 19 20 21 22

Feyenoord Forum » Spelers » Justin Bijlow