Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Shiloh t'Zand

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

open/sluit de onderstaande quote:

Shiloh 't Zand zet binnenkort zijn handtekening onder een nieuw contract bij Feyenoord. De 20-jarige middenvelder, die momenteel op huurbasis uitkomt voor FC Dordrecht, ligt nu nog vast tot 2025, maar tekent bij tot 2028. Feyenoord bevestigde maandagochtend dat de partijen daarover een principeakkoord hebben bereikt.

't Zand doorliep al sinds zijn zevende de jeugdopleiding van Feyenoord. Op 23 maart 2022 speelde hij zijn eerste wedstrijd voor Feyenoord 1, in een benefietwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Zijn officiële debuut laat nog op zich wachten, maar de middenvelder ontwikkelt zich momenteel goed bij FC Dordrecht.

In de Keuken Kampioen Divisie valt 't Zand namelijk op door zijn goede spel en rendement. In 34 wedstrijden, waarvan het grootste deel als basisspeler, was de geboren Rotterdammer goed voor 11 treffers en 4 assists.Goed nieuws, hiermee hebben we de opvolger van Timber (samen met Milambo) in huis. Iemand die voor extra creativiteit op het middenveld kan zorgen, t'Zand heeft een uitstekende steekbal in huis en zijn schot is altijd al sterk geweest (veel vrije trappen gescoord in de jeugd). Voetballend schat ik t'Zand qua potentie hoger in dan Kökcü, nu nog de fysieke ontwikkeling in de eredivisie, dan kan hij ver komen.

 

+1/-0

Mooi. Er zit echt wel wat aan te komen met oa Sauer, Milambo, Read, Zechiel, 't Zand, Tsoungui en Sebaoui. Laat Van Persie maar in Heerenveen aan de slag gaan met een aantal van die jongens.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Frank Arneslot schreef op 06 mei 2024 om 12:02:

Mooi. Er zit echt wel wat aan te komen met oa Sauer, Milambo, Read, Zechiel, 't Zand, Tsoungui en Sebaoui. Laat Van Persie maar in Heerenveen aan de slag gaan met een aantal van die jongens.Heerenveen zou een mooi 'tussenstation' zijn voor een aantal van deze spelers, inderdaad. Al zie ik Sauer en Milambo niet meer verhuurd worden, die zijn 'te ver' in hun ontwikkeling.

Niet alleen van Persie, ook Ferry de Haan (TD) heeft een verleden bij Feyenoord natuurlijk. Er zal wel een soort evenwicht gevonden moeten worden, want met alleen Feyenoord-huurlingen gaat Heerenveen het ook niet redden.

En voor de langere termijn leveren huurlingen Heerenveen ook niets op, zij zullen uiteindelijk een positieve transferbalans moeten realiseren om te overleven en zich mee te blijven ontwikkelen. Je ziet dat ze nu door al een aantal jaar waarin het aan échte parels ontbreekt als club ook een beetje stagneren.

 

+1/-0

Shiloh lijkt me fysiek ook al behoorlijk ver, mischien is nog een tussenstap niet nodig. Iemand met zijn talent was bij ajax al lang op een voetstuk geplaatst, dat mis ik wel eens want Varkenoord levert nog steeds talenten af.

 

+1/-0

Leuk weetje!

Shiloh (/ˈʃaɪloʊ/; Hebrew: שִׁלֹה, שִׁלוֹ ,שִׁילֹה, שִׁילוֹ, romanized: Šīlō) was an ancient city and sanctuary in Samaria. According to the Hebrew Bible, Shiloh was one of the main centers of Israelite worship during the pre-monarchic period, before the First Temple in Jerusalem was built. After the Israelite conquest of Canaan, the Tabernacle was moved to Shiloh, and remained there during the period of the biblical judges.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Spelers » Shiloh t'Zand