Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Stadion nieuw- of toch verbouw

Deze normale topic is open en bestaat uit 32 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 28 29 30 31 32

Fon1 is niet terug Jorien. Het leek erop dat je goed ingelezen was in Het Nieuwe Stadion dossier. De Sigaar is voor mij een intelligente man, waarbij ik heel blij ben dat hij er nog is. Welkom De Sigaar en weet dat je voor mij niet de sigaar bent. maar de expert op dit gebied. Het is waar dat je nu geen verdienmodellen op los kan laten, maar voor hetzelfde geld, zal het na mei gunstigere situaties geven, en dat schrijf ik nu oppurtunisme, maar na analyserende gedachtengangen over hoe Wij met de pandemie omgaan. Het kantelpunt zal rond eind april liggen, waarna we met meer toeschouwers de thuiswedstrijden van onze mooie club gaan bezoeken. Het is geen dikke duim verhaal, maar dit schrijf ik op basis van mijn verkregen inzichten, die ik niet naar buiten kan brengen. Ik ben heel blij dat je weer wat van je laat horen. En ik wens je een hele mooie jaarwisseling en heel veel geluk met wat je nodig hebt in het volgende jaar. Uiteraard geldt dit ook voor allen die hier verschijnen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 27 december 2020 om 00:29:

............ :slaap
Danall : Feyenoord blies HNS af omdat ze geen garantstelling voor 165 miljoen euro konden krijgen , 3 jaar later bluffen ze deze garantstelling niet nodig te hebben bij een lening van 225 miljoen euro. Kan jij die informatie bevatten en vervolgens uitleggen aan jouw ' vrienden ' ?

 

+1/-0

Ik meende het door mij gestelde over het nieuw te bouwen stadion serieus. Ik zit net aan een mooie Montecristo, een lekkertje uit Havana. De Grappa Veneta staat nu klaar het vreselijke jaar 2020 af te sluiten. Er worden verbanden gezocht die er niet zijn. Nooit heette ik Fon of zoiets. Hooguit Charles Versnick, Fisherman en dergelijke namen. Mijn echte naam staat er tussen.

Een nieuw Stadion is voor mij een mooie droom, een droom die ik niet zie uitkomen zolang er totale lockdowns aan de orde van de dag zijn.

De enige mogelijke optie is volgens mij nieuwbouw. Diverse onderzoeken van zeven of meer jaar geleden hebben uitgewezen dat renovatie van Stadion Feijenoord niet tot de reeële mogelijkheden behoort.

Ik wens iedereen die dit leest een gezond en goed 2021 toe.

 

+2/-0

Dank De Sigaar, en ik wil ook graag elk lid van dit Feyenoord supportersnetwerk een gezond en succesvol jaar wensen. Een gelukkig 2021.

 

+2/-0

Idem dito allen!

 

+1/-0

Happy New Year guys hopefully Feyenoord will rock in 2021! :pul

 

+1/-0

Feyenoord zal in 2021 beslissen of er een nieuw stadion gebouwd zal worden. Dat hangt er vooral van af of er voldoende extern geld bijeen gebracht kan worden. De kosten voor de bouw van het nieuwe stadion worden op 444 miljoen euro geschat. Als de bouwplannen doorgaan, dan kan de Nieuwe Kuip in 2025 geopend worden.

https://youtu.be/MR1Surg9GEM

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 1 januari 2021, 10:18:31.

 

+1/-0

gelukkig nieuwjaar iedereen.

 

+1/-0

Beste supporters, ik wens jullie allemaal een gezond, leuk en een sportief 2021, en dat feijenoord de juiste beslissingen zal nemen.

Dit betreft een financiéle injectie en het wel of niet laten bouwen van het nieuwe stadion.

Ik heb wel verlangens, maar het moet allemaal wel kunnen. :pul :feyenoord

 

+2/-0

Zo zien we weer dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Een tijdje geleden beweerde Versnick nog stellig in een 'afscheidstopic ' van U. dat hij op dit forum niet meer te lezen zal zijn.

Maar ja : hier gaat het over het nieuwe stadion aan de Maas. En dan is de interesse logischerwijs alweer snel gewekt. En de belofte gebroken. Een onomstotelijk verband is bij deze dan ook bewezen en aangetoond.

Over verbanden gesproken : hoe is het met de abc-formule ?

 

+1/-0

Blij dat er gelukkig nog mensen bestaan. Gelukkig dat we nog onvolmaakt zijn. Wat kunnen we nog veel leren. Ook van elkaar.

 

+2/-0

En zijn we er al uit? Kan me bij het FN nog zo'n 1000+ pagina's herinneren waarin geen consensus gevonden kon worden. :D :nee

 

+1/-0

En wederom een actie waar je op kon wachten..

open/sluit de onderstaande quote:

STEUNOPROEP: Feyenoord-supporters stappen naar Raad van State
27-02-2021

In het voorjaar van 2020 hebben honderden Feyenoord-supporters een zienswijze ingediend tegen het ontwerp-bestemmingsplan Feyenoord City dat de bouw van een nieuw stadion mogelijk moet maken.
Een paar honderd supporters hebben hiervoor de modelzienswijze gebruikt van Stadion op Zuid. Anderen dienden een eigen zienswijze in.

Ondanks de tekortkomingen heeft de gemeenteraad in december 2020 toch het bestemmingsplan vastgesteld. Een aantal supporters heeft zich door juristen laten informeren over de mogelijkheden om hiertegen in beroep te gaan bij de Raad van State. De financiële uitvoerbaarheid van het stadionplan is onvoldoende aangetoond en het plan drijft Feyenoord Rotterdam en Stadion Feijenoord N.V. richting een faillissement. Het mobiliteitsplan pakt nog steeds negatief uit voor supporters en geeft risico’s voor de business case. Hetzelfde geldt voor het seating plan, dat supporters confronteert met fors hogere toegangsprijzen. Al met al ziet de advocaat in de verzamelde argumenten voldoende grond om tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep in te stellen bij Raad van State.

Jouw steun kunnen wij goed gebruiken. Help mee!
Bezorgde supporters die zich hebben verenigd in Stadion op Zuid hebben met elkaar geld bijeengebracht om te kunnen procederen. We zijn nu klaar voor actie en hierbij kunnen we jouw steun goed gebruiken. Daarom doen wij deze oproep: heb jij vorig jaar ook de modelzienswijze van Stadion op Zuid of een eigen zienswijze ingediend, sluit je dan aan als mede-indiener van het beroep bij Raad van State om dat extra kracht bij te zetten.

Reageer voor 5 maart 2021
Mail hiervoor je zienswijze en zo mogelijk het door de gemeente aan jouw zienswijze toegekende nummer naar info@stadionopzuid.nl – doe dit voor 5 maart 2021.Dat nieuwe stadion laat nog wel even op zich wachten..

 

+1/-0

Zorg eerst maar eens dat het sportief stevig op de rails staat, we gaan al 40 jaar van crisis naar crisis met tussendoor succes. Degenen die denken dat het automatisch goed komt qua financiën en sportief resultaat met een nieuw stadion zijn wel erg naief.

 

+1/-0

nee maar dit stadion komt er gewoon. De Kuip is gewoon helemaal klaar. Aandrijver van Feyenoord City, het uithangbord van de gemeente Rotterdam.

 

+1/-0

Mensen moeten eens realiseren dat het nieuwe stadion los staat van het huidige interne beleid, dus geen intern geld er momenteel doorgeschoven wordt.
Sterker nog alles wordt door middel van investeerders en langere termijn leningen worden alle investeringen gedaan.

Sterker nog je ziet nu juist waarom we een nieuw stadion nodig hebben.
Er komt geen geld meer binnen door De Kuip, anders hadden we afgelopen jaren wel meer winst gemaakt.

Het nieuwe stadion is veel beter te exploiteren en daarin zit een gegarandeerd bedrag wat naar Feyenoord ter investering van de spelersgroep wordt afgevloeid.
Daarnaast moeten investeerders nu komen om de club ook aan de andere kant steviger voet aan wal te laten zetten, zodat we weer serieus mee kunnen gaan doen.

In het hedendaagse voetbal is dit heel normaal beleid en moeten we eens ophouden in het verleden te willen blijven hangen, zodat we over 20 jaar deze club kunnen opdoeken.

 

+1/-0

Super top gesproken!!!!!!!!!!!!

 

+1/-0

Tuurlijk joh, zie Arsenal, voor het laatst kampioen in 2004...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

hassel schreef op 28 februari 2021 om 11:44:

Tuurlijk joh, zie Arsenal, voor het laatst kampioen in 2004...Nou leg mij het vergelijk eens uit tussen Arsenal en Feyenoord City...?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 32 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 28 29 30 31 32

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Stadion nieuw- of toch verbouw