Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Nicolai Jorgensen

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 ... 24 25 26 27 28

'Jørgensen bereikt akkoord met Kasimpasa' (update)

Nicolai Jørgensen staat voor een vertrek bij Feyenoord. De Deen gaf in de eerste week van de voorbereiding al aan bij Slot dat hij op zoek wilde gaan naar een nieuwe uitdaging en lijkt die nu gevonden te hebben. Jørgensen zou een akkoord naderen bij het Turkse Kasimpasa. De spits gaat een contract tekenen tot medio 2023, met een optie voor nog één seizoen.

Het is nog niet duidelijk hoeveel en of Feyenoord nog iets voor Jørgensen ontvangt. De Rotterdammers hoopten natuurlijk op een transfersom, maar een transfervrij vertrek zou ook tot de opties horen. Jørgensen drukt met zijn salaris van ruim 1,7 miljoen euro flink op het salarisbudget van Feyenoord. Dat geld zou nu gebruikt kunnen worden om het team op andere plekken te versterken.

Jørgensen kwam in 2016 voor 3.5 miljoen euro over van het Deense Kopenhagen. Hij had een groot aandeel in het kampioenschap van 2017, daar hij in 32 wedstrijden 21 goals scoorde in de Eredivisie. Ook was hij goed voor meer dan tien assists in dat seizoen. In de winterstop van 2018 kon Feyenoord hem voor ongeveer 17 miljoen verkopen aan Newcastle United, maar de technisch directeur van destijds, Martin van Geel, besloot om dat niet te doen. Jørgensen speelde in totaal 134 wedstrijden voor Feyenoord waarin hij 54 keer scoorde. De Deen won de landstitel, één TOTO KNVB Beker en twee Johan Cruijff Schalen met Feyenoord.

Update 15:47 | Jørgensen bereikt akkoord met Kasimpasa
Nicolai Jørgensen gaat de club inderdaad verlaten voor Kasimpasa, zo meldt Voetbal International. De laatste formaliteiten worden afgehandeld. De spits kan bij de nummer veertien van het vorige seizoen in de Turkse Süper Lig een contract tekenen voor drie seizoenen.

 

+1/-0

'Jørgensen tekent voor drie jaar bij Kasımpaşa SK'

Nicolai Jørgensen is definitief geen speler meer van Feyenoord. De spits heeft vandaag zijn contract getekend bij de Turkse club Kasımpaşa SK, zo meldt journalist Farzam Abolhosseini op Twitter. Het is nu wachten totdat beide clubs het nieuws bekend maken.

De 30-jarige Jørgensen had nog een contract tot medio 2022 bij Feyenoord. De Deen gaat De Kuip na vijf seizoenen transfervrij verlaten. De spits had een jaarsalaris van circa twee miljoen euro en dat kan nu gebruikt worden om de selectie te versterken. Trainer Arne Slot heeft er nooit een geheim van gemaakt dolgraag een spits aan de selectie toe te voegen.

 

+1/-0

Hoe gaat het met hem?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 28 november 2021 om 03:15:

Hoe gaat het met hem?


11 wedstrijden van de 14 gespeeld en 2 keer gescoort.

 

+1/-0

Zoals je zou verwachten van een spits over the hill.

 

+1/-0

Feyenoorder-held (32) stopt met voetballen: "Tenzij een wonder gebeurt"
Vandaag, 13:01
door Arthur
bron: Klubben
0 reacties

Hoewel hij bij Feyenoord jarenlang zeer geliefd was, lijkt het erop dat de carrière van Nicolai Jørgensen als een nachtkaars uit te gaan. De Deense aanvaller zit al anderhalf jaar zonder club en heeft de hoop opgegeven dat hij nog ergens aan de slag kan.

Tegenover Klubben van Discovery+ weet de voormalig topscorer én kampioen van de Eredivisie het volgende te melden: "Ik wachtte op een mooi avontuur in het buitenland. Een mooi avontuur voor mij en mijn familie, waarin we terecht zouden komen op een leuke plek. Maar er is geen mooie bestemming voorbijgekomen. Ik zou zeggen dat ik nu op een punt ben gekomen waarin het moeilijk gaat worden."

Tot voor kort hield de spits nog enkele opties open. "De opties die ik zag waren de Verenigde Staten en Australië. Maar ik ben bang voor beesten en Thomas Kristensen (zijn voormalig teamgenoot bij Kopenhagen, red.) liet me een foto zien van toen hij daar nog speelde. Er lag een python van vier meter op een speelplaats. Toen had ik zoiets van: het wordt Verenigde Staten." Echter kwam er geen club voor hem.

Jørgensen geeft zichzelf nog twee transferperiodes de tijd, anders zit het feest er definitief op. "Dus tenzij er een wonder gebeurt en we die kans krijgen, denk ik dat ik klaar ben met voetbal. De laatste kans voor mij is komende zomer, anders is het voorbij."

 

+1/-0

Als hij echt stopt mischien een trainers traject bij Feyenoord aanbieden?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 09 november 2023 om 14:21:

Als hij echt stopt mischien een trainers traject bij Feyenoord aanbieden?Niet iedere gestopte oud-Feyenoorder is een aanvulling voor de trainerstaf. Ik heb van Jørgensen niet het idee dat er een gedreven, kwalitatieve trainer in hem schuilt, maar ik kan het mis hebben.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 09 november 2023 om 14:21:

Als hij echt stopt mischien een trainers traject bij Feyenoord aanbieden?Anti kunstgras lobbyist lijkt me wel wat voor hem. Dan gelooft hij in ieder geval in z'n eigen verhaal.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 ... 24 25 26 27 28

Feyenoord Forum » Home of History » Nicolai Jorgensen