Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Andere competities » Nederlands elftal

Deze normale topic is open en bestaat uit 41 pagina's: 1 2 3 4 ... 37 38 39 40 41

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 09 juli 2024 om 16:41:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 03 juli 2024 om 18:21:

Vond Memphis gisteren niet zo slecht, maar hij kan volgens mij veel beter nog die meer dan 10 corners en vrije trappen waren dramatisch sowieso hadden ze teveel kansen nodig het had bij rust al 3-0 moeten staan. Dus er is zeker nog ruimte voor verbetering tegen Turkije.Het vertrouwen van Koeman in Memphis is misschien begrijpelijk, er zijn best argumenten en er zal ook data zijn die dat vertrouwen onderbouwen. Maar dat hij alle corners en vrije trappen kan opeisen is totaal gestoord. Het lijkt nergens op. Hij krijgt ze de helft van de tijd niet eens hoog voor. Die variant waaruit de Vrij scoorde, lukt dan wel.

Ik blijf het overigens uberhaupt ongelooflijk vinden dat niet iedere international een behoorlijke corner kan trappen. Of dat er spelers zijn die écht niets kunnen met hun verkeerde been (Xavi, Reijnders, Gakpo) Het is trainbaar. Het enige wat er voor nodig is, is focus en toewijding. Eén jaar lang iedere dag een uurtje éxtra trainen. Klaar.

Weet je wat het doet met je marktwaarde, als je die ballen in kansrijke positie wél maakt? Waar je nu moet aannemen, kappen, draaien; en je ze daardoor 9 van de 10 keer verspeelt. Die investering (tijd) is het in alle opzichten waard. Dat je dit als jonge speler niet beseft is nog tot daar aan toe, maar clubs en begeleiders snappen dit toch ook wel?Gakpo had bij PSV altijd wel goede corners. Veerman kan het ook. Voor de rest heel mager ja, snap ik ook niet.

 

+1/-0

Memphis gaf wel de cruciale pass op Stefan hij kan het wel en voor het team werkt hij wel hard. Koeman heeft vanaf het begin hem gesteund of dat goed is geweest weten we na morgen.

 

+1/-0

Vanavond 1-0. Zirkzee in minuut 88.

 

+1/-0

‘t Is ook wel een blind paard hoor die Denzel Dumfries. Eerst die black-out tegen de Turken en nu weer die doldrieste actie tegen Kane.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Knakkie schreef op 10 juli 2024 om 21:19:

‘t Is ook wel een blind paard hoor die Denzel Dumfries. Eerst die black-out tegen de Turken en nu weer die doldrieste actie tegen Kane.
Zelfs een blind paard had die bal van de lijn gehouden. :B
Maar schoot Kane niet gewoon tegen zijn voet aan? Die bal had er anders ook niet in gegaan!
Voor de rest, zeer moeizaam. En benieuwd nu verder zonder La Paay.

 

+1/-0

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Doei doei :D :D :D

 

+1/-0

Meer zat er niet in maar Koeman heeft ookgewoon verkeerde keuzes gemaakt ik had hoge verwachtingen van Frimpong en Geertruida. Dumfries heeft gewoon een kut toernooi gespeeld en Bergwijn/Malen was ook teleurstellend en het vertrouwen in Memphis was ook niet helemaal fair tov Zirkzee en Weghorst. Vd Ven speelde een heel goed toernooi ik had hem al snel basis gezet nu kwam hij er niet eens in vreemd Veerman ook waardeloos.

 

+1/-0

Niet om nou te zeggen dat het daaraan lag hoor, maar als je met nog zo'n 4 minuten te spelen volle bak op de aanval wilt,
hoeveel spitsen zet je er dan in?
Brubbey en Zirkzee kwamen, maar de opbouw werd zo erg verstoord dat er geen bal meer voor de pot kwam.

 

+1/-0

Jammer en een slechte scheids, maar een topelftal zijn we nu eenmaal niet.

Richting WK kun je nu wel doorselecteren.

Achterin ziet het er goed uit met Geertruida, Maatsen, de Ligt, Hartman, vd Ven, J. Timber en Beelen nog achter de hand.

Het middenveld miste nu de Jong, Koopmeiners, Wieffer, Q. Timber.

Voorin is het wel behelpen. Alleen Gakpo voldoet. Hopelijk gaan Zirkzee en Brobbey nog beter worden. Rechtsbuiten is een uitdaging. Summerville? Of toch gewoon Malen.

 

+1/-0

Je kunt concluderen dat het bij Oranje aan échte topkwaliteit ontbeert, zeker in aanvallend opzicht. Ik vond het pijnlijk om te zien dat een Walker (wat ik toch een gemankeerde back vindt) zo gemakkelijk overeind bleef tegen Gakpo, die in alle andere wedstrijden dit toernooi het verschil kon maken.

Verdedigend stond het niet goed. Vooraf werd er gezegd dat Engelse centrale verdedigers geen raad weten met spitsen die zich laten terugzakken op het middenveld. Maar het was Oranje dat geen antwoord had op de zwervende Foden en Bellingham, die tussen de linies voortdurend teveel ruimte hadden. De laatste linie van Oranje stáát, maar in de ruimte er vlak vóór is het voor tegenstanders heerlijk voetballen.

Dan roep je de problemen wel een beetje over jezelf af.

Die penalty vond ik echt belachelijk. Dumfries komt een invliegen, dat is misschien niet handig. Maar hij 'hangt' daar, en Kane schiet zelf er tegenaan. Het gebeurt in het doorzwaaien na het schot. Ik vind dat géén overtreding.

De toekomst van Oranje ziet er niet slecht uit. Achterin moet er doorgeselecteerd worden, maar denk ik dat je Aké, van der Ven, Hartman, Botman, Maatsen, Geertruida, Timber (als hij op niveau kan terugkeren bij Arsenal), de Ligt en wellicht op den duur Beelen voldoende opties hebt. Op het middenveld heb je Reijnders, Wieffer, Timber, Gravenberch. En Schouten, Koopmeiners, Veerman en de Jong kunnen ook nog wel even mee. Voorin heb je Simons, Malen, Gakpo, Zirkzee, Dallinga, Frimpong.

Allemaal spelers die er nú nog niet zijn, maar waarvan een aantal zich nog verder kan ontwikkelen.

Er moet alleen een tactiek en speelwijze worden gevonden die wérkt. Koemans tactieken waren niet sterk dit toernooi. Verdedigend was het kwetsbaar.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

de realist schreef op 11 juli 2024 om 04:57:

Niet om nou te zeggen dat het daaraan lag hoor, maar als je met nog zo'n 4 minuten te spelen volle bak op de aanval wilt,
hoeveel spitsen zet je er dan in?
Brubbey en Zirkzee kwamen, maar de opbouw werd zo erg verstoord dat er geen bal meer voor de pot kwam.Je moet iets toch? Dit was misschien wel het meest logische dat Koeman het hele toernooi heeft gedaan.

 

+1/-0

Koeman was duidelijk op zoek naar vastigheid zoals een Spanje en ook Engeland wel hebben bij vlagen hebben ze best goed gespeeld maar ze zakten te vaak tever weg dan is een halve finale het maximale. Ik begrijp dat Virgil er over denkt testoppen al international zou ik verstandig vinden in aanloop naar het WK moet Koeman vol voor jeugd gaan.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 41 pagina's: 1 2 3 4 ... 37 38 39 40 41

Feyenoord Forum » Andere competities » Nederlands elftal