Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Andere competities » FC Utrecht

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Dat we thuis tegen dit matige team punten hebben verloren zeg. Die Abbass is echt een spits van niks.
Willem Janssen die volgens van Hanegem makkelijk bij Feyenoord mee zou kunnen, zat even te volleyballen in zijn eigen 16..

Ik snap echt niet dat sommige analytici dit team hoger aanschreven dan ons cluppie. :denk

 

+1/-0

Teveel gehyped, gaan echt niet boven ons eindigen.

 

+1/-0

Totaal uit balans. 3 goede middenvelders die de gehele subtop graag zouy willen hebben met niet met zn drien te gelijk in het veld.

 

+1/-0

Op het middenveld hebben ze inderdaad genoeg opties, maar de rest kan er niet zoveel van. Ik vind het echt een slappe hap, als het een beetje tegen zit laten ze de koppies hangen.

Die John vd Brom is echt een waardeloze trainer met zijn zwaar overspannen gedrag als het niet loopt zoals hij wil.

 

+1/-0

Crisis in de Domstad, had nooit verwacht dat Henkie's temperament hem zo parten zou spelen. Als speler wel lol maar niet als zeer ervaren coach.

Zou Gio Utrecht willen doen?/

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 14 december 2022 om 22:28:

Crisis in de Domstad, had nooit verwacht dat Henkie's temperament hem zo parten zou spelen. Als speler wel lol maar niet als zeer ervaren coach.

Zou Gio Utrecht willen doen?/


Leuke club voor Gio lijkt me. Fraser kwam natuurlijk tekort als trainer, dus het ontslag zat er ook wel aan te komen.

 

+1/-0

Vind Gio ook de ideale kandidaat en is direct beschikbaar.

 

+1/-0

Opgestapte Fraser over ruzie met Younes: 'Ik vond zijn reactie heel respectloos'

https://www.nu.nl/voetbal/6242691/opgestapte-fraser-over-ruzie-met-younes-ik-vond-zijn-reactie-heel-respectloos.htmllink

 

+1/-0

Er zijn vast heel veel trainers die te maken hebben met respectloos gedrag van spelers, maar die grijpen niet direct iemand bij de keel. Wat dom dat hij zich zo liet opnaaien door die dwerg, heel onprofessioneel.

 

+1/-0

Haha geef hem groot gelijk!

open/sluit de onderstaande quote:

Van Seumeren stormt Utrecht-kleedkamer binnen: 'Begrijpen dat hij ontevreden is'
Door Onze sportredactie
18 mrt 2023 om 21:22
Update: 3 uur geleden
12 reacties
Frans van Seumeren is zaterdag tekeergegaan in de kleedkamer van FC Utrecht. De eigenaar van FC Utrecht was woedend nadat zijn club in blessuretijd met 1-2 van Go Ahead Eagles had verloren. Trainer Michael Silberbauer heeft begrip voor Van Seumeren. "Hij mag boos zijn, want wij zijn zelf ook boos."
FC Utrecht verloor door een late goal van Go Ahead-middenvelder Willum Thór Willumsson voor de derde keer op rij in de Eredivisie. Enkele weken geleden blameerden de Domstedelingen zich in de KNVB-beker tegen Spakenburg, dat actief is in de Tweede Divisie.

De grootaandeelhouder trakteerde de selectie na de nederlaag tegen Go Ahead op een donderspeech en gooide de kleedkamerdeur vervolgens hard dicht. Zo melden onder meer RTV Utrecht en Voetbal International. Spelers en staf reageerden na afloop begripvol op de tirade.

"Hij is de eigenaar. Het is emotioneel nu. Wij zijn niet tevreden met waar we nu staan", zegt Silberbauer. Ook aanvoerder Nick Viergever begrijpt de reactie van Van Seumeren. "Hij is emotioneel betrokken bij de club. Hij mag boos zijn, want wij zijn zelf ook boos. Maar we zijn één FC Utrecht, zei hij ook. We moeten het wel samen doen."

Van Seumeren, die zijn vermogen vergaarde als directeur van een bergingsbedrijf, werd in 2008 eigenaar van FC Utrecht. Sindsdien stak hij al een slordige 50 miljoen euro in de club.

De geboren Utrechtenaar stelde in 2020 bij het vijftigjarige jubileum van FC Utrecht dat het zijn doel is om de top drie in Nederland aan te vallen. De afgelopen seizoenen werd de club zesde en zevende in de Eredivisie. De Domstedelingen staan momenteel zevende.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Andere competities » FC Utrecht