Transparent
Inloggen
Sluiten

Candelaria tekent tweede profcontract

15 mei 2024 16:13 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Candelaria tekent tweede profcontract; image source: Pro Shots

Groot talent Jayden Candelaria heeft een nieuw contract bij Feyenoord getekend. Het nieuwe contract verbindt de twintigjarige verddiger tot 2026 aan de club. Onder toeziend oog van familie en vrienden zette het talent van de Feyenoord Academy zijn handtekening onder een nieuw, tweejarig contract. Daar zit nog een optie bij voor een extra jaar, dat de club kan lichten bij tevredenheid.

Candelaria is in de tussentijd dolgelukkig met het tekenen van zijn tweede profcontract bij Feyenoord: "Dit voelt als een beloning voor het harde werken van de laatste jaren. Extra mooi was het dat mijn familie en vrienden aanwezig konden zijn vandaag. Zij zijn mijn steun en toeverlaat. De komende jaren wil ik mij graag verder doorontwikkelen en hoop ik zo snel als mogelijk in De Kuip te mogen spelen."

De linksbenige vleugelverdediger maakt sinds 2018 al onderdeel uit van de Feyenoord Academy na eerder bij ODS in Dordrecht en de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam gespeeld te hebben. De speler komt dit seizoen nog uit voor Feyenoord onder 21 en is met dat team nog altijd in de race voor de dubbel. De verwachting is dat de verdediger in de voorbereiding op het nieuwe seizoen aansluit bij de eerste selectie van Feyenoord.

Meer op Feyenoord




Tags

candelaria profcontract academy dolgelukkig dordrecht jayden kuip ods sparta toeverlaat toeziend tussentijd tweejarig verbindt verddiger vleugelverdediger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot binh bong cai cuoc dang fcb hap hay hoi kasperk kraaij livetructiepdemnay marwijk mot nap nha nhung plasterk rut sahin steijn tai thu thuong tin uoc viet willykment