Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord nog in race voor puntenrecord

3 mei 2024 00:52
Foto: Pro Shots

Feyenoord nog in race voor puntenrecord; image source: Pro Shots

Het seizoen zit er zo goed als op voor Feyenoord. Als er zondagavond wordt afgetrapt is PSV zeer waarschijnlijk de nieuwe kampioen van Nederland en voor Feyenoord is het gat met de derde plaats ook onoverbrugbaar voor FC Twente. De ploeg van Arne Slot weet dus dat het alleen nog speelt voor de eer en het te behalen puntenrecord. Als Feyenoord de laatste drie wedstrijden ook nog in winst om weet te zetten, bereikt het het hoogste puntenaantal uit de historie van de club.

Ook voor PEC Zwolle zit het seizoen er praktisch op. In de vorige speelronde werd lijfsbehoud zo goed als zeker veilig gesteld door met 3-1 thuis van Heracles ALmelo te winnen. Het lijkt dus een wedstrijd te worden om des keizers baard. Feyenoord is het desalniettemin aan haar stand verplicht de drie punten gewoon in eigen huis te houden.

De ontmoeting eerder dit seizoen was op 8 oktober vorig jaar. Die wedstrijd eindigde in een 0-2 overwinning voor Feyenoord. Die wedstrijd werd beslist door de toen in uitstekende vorm verkerende Santiago Giménez. Hij scoorde in beide helften een keer.




Discussieer mee op de forums


Tags

puntenrecord almelo arne baard eer gimenez heracles historie keizers lijfsbehoud nederland onoverbrugbaar ontmoeting pec praktisch puntenaantal santiago slot twente verkerende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bewindslieden coalitie dortmund excelsior fcb hancko italiaan jong kabinet kasperk kraaij lamprou liverpool middenveldert minteh nederland nieuwkoop nsc oppositie plasterk sahin slot wehave wieffer wilders willykment yoda zetels