Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'De eerste helft was heel erg goed'

7 april 2022 23:47

In gesprek met ESPN gaf Arne Slot aan dat hij zijn ploeg vooral een compliment had gemaakt voor het spel in de eerste helft. "Het was heel erg goed. We kwamen op 1-0 en het was wachten op de tweede goal", aldus Slot. "We hadden er heel goed druk op en kwamen tot heel goede aanvallen. Ik vond ons echt uitstekend spelen. Alleen is er dan helaas één moment die de dynamiek volledig op zijn kop zet. Helaas voor ons een moment dat geen goal had mogen zijn, maar er wel eentje was."

Slot werd ook gevraagd naar het moment na het rustsignaal waar na een opstootje uiteindelijk rood werd gegeven aan assistent-trainer Marino Pusic. "Ik heb er van een afstandje naar gekeken, omdat ik al bij de tunnel stond", zo gaf hij aan. "Ik zag dat er steeds meer mensen om de scheidsrechter gingen staan en er door verschillende mensen werd geduwd. Het eindresultaat was een rode kaart voor ons. Het is maar net de vraag wat de scheidsrechter ziet en hij vond het blijkbaar noodzaak om Marino een rode kaart te geven."

De trainer snapte dat Cyriel Dessers teleurgesteld was dat hij niet in de basis stond. "Ik snap ook wel dat hij dat niet helemaal zag aankomen. Dat is ook volstrekt logisch voor een speler als je niet speelt, terwijl je de weken daarvoor wel hebt gespeeld", zei hij daarover. "Wat ik des te knapper vind is dat ik die teleurstelling niet heb gezien in die 25 minuten dat hij wel speelde en hij wederom belangrijk was met een assist."




Tags

slot arne marino afstandje cyriel dessers dynamiek eindresultaat espn geduwd knapper opstootje pusic rustsignaal snapte tunnel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.714 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bullaude dortmund excelsior fcb hamas hancko jong kabinet kasperk kraaij lamprou liverpool middenveldert minteh nederland nieuwkoop oppositie plasterk rechtse sahin slot steijn twente wieffer wilders willykment yoda zetels