Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Als je redelijk overtuigend met 0-2 weet te winnen, heb je het gewoon goed gedaan'

10 januari 2021 14:29

Dick Advocaat gaf in gesprek met ESPN aan blij te zijn voor Nicolai Jørgensen, die weer tot scoren kwam. "Het is voor hem een geweldig gevoel. Een uitstekende pass van Diemers tussendoor en een steekpassje van Stevie erlangs. Hij schiet hem dan heel goed in", aldus Advocaat. "Het is voor hem heel prettig en voor het elftal natuurlijk ook."

De trainer vond wel dat zijn ploeg het al eerder had moeten beslissen. "We hebben niet veel mogelijkheden gehad, maar wel genoeg om het al eerder te beslissen", zo gaf hij aan. "Sparta is een ploeg die heel opportonustisch voetbalt en lastig te verdedigen is met die lange ballen. Dat deden we goed. De concentratie was er en de scherpte was er. We hadden eerder afstand kunnen nemen, maar achteraf is dit ook goed."

Advocaat had uiteindelijk dan ook een goed gevoel over gehouden. "Dit is de eerste wedstrijd en is een derby. Je weet wat er dan kan gebeuren", zei hij daarover. "Bij de wedstrijd bij ons hadden we toch wat problemen met hun spel. Als je dan toch redelijk overtuigend met 0-2 weet te winnen, heb je het gewoon goed gedaan."




Tags

advocaat concentratie derby diemers erlangs espn opportonustisch scherpte sparta steekpassje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.748 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanneemt acardipane arne arneslot bewindslieden brighton coalitie debat hancko jahanbakhsh jong kabinet liverpool marino middenveldert nederland nsc oppositie pusic regering schreuder slot twente voorstander wehave wieffer wilders willykment yoda zerbi