Transparent
Inloggen
Sluiten

Rijnmond op zoek naar Feyenoord-supporters voor rol in documentaire

28 februari 2016 08:40 - Rijnmond.nl

RTV Rijnmond is voor een unieke documentaire op zoek naar echte Feyenoord-supporters, die de wedstrijden van Feyenoord altijd volgen via Radio Rijnmond. Wil jij in beeld in deze film?

Luister jij als het even kan naar het liveverslag van Jan Dirk Stouten en Dennis van Eersel? Ook als Feyenoord thuis speelt? Zonder dat de TV aanstaat? Werk je in de haven en staat Radio Rijnmond altijd aan? Ben je gepensioneerd en staat de radio nog steeds met klem op 93.4 FM?

Dan ben jij misschien wel degene die ze nodig hebben. Laat het weten door een mail te sturen naar sport@rijnmond.nl of te bellen met de redactie 010 7075781 en wie weet word jij een van de hoofdpersonen in een unieke documentaire.

Meer op Rijnmond.nl




Tags

rijnmond documentaire aanstaat film gepensioneerd haven hoofdpersonen klem liveverslag stouten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda