Transparent
Inloggen
Sluiten

RD: Olfers maakt seizoen af bij Excelsior

28 december 2000 12:30 - Het Rotterdams Dagblad

Verslaggever: JL

Steve Olfers, de 18-jarige verdediger van Feyenoord, zal de rest van het seizoen uitkomen voor satellietclub Excelsior, dat momenteel op de eerste plaats staat in de eerste divisie. De speler van het Nederlands elftal onder 18 jaar heeft samen met Bert van Marwijk en Rob Baan besloten dat het beter voor zijn ontwikkeling is dat hij wekelijks aan spelen toekomt. Aangezien de concurrentie bij Feyenoord groot is en Excelsior kampt met problemen in de defensie lag de keuze voor een tijdelijke overgang voor de hand. Olfers kwam dit seizoen voornamelijk in actie in het tweede elftal van de Rotterdammers.

Meer op Het Rotterdams Dagblad




Tags

excelsior olfers baan marwijk satellietclub steve toekomt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.744 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bayern bbb beelen bewindslieden brighton coalitie excelsior fcb hancko jahanbakhsh jong kabinet lamprou liverpool middenveldert minteh nederland nieuwkoop nsc oppositie slot timber trauner voorstander wehave wieffer wilders willykment